Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei ekran patenti ile yine şaşırttı!

2018 yılı mobil pazarda endüstriyel tasarımın değişmesi anlamında oldukça önemli bir yol alınmasını sağladı. Vivo ve Oppo ön taraftaki selfie kamerasını farklı bir noktaya alınması ile birlikte endüstriyel tasarımı bambaşka bir noktaya taşıdı. Huawei, Samsung ve Apple ise kafasını kuma sokan devekuşu gibi yeni telefonlarında bu tasarımları görmezden gelmeye devam ettiler. Bugün ortaya çıkan Huawei ekran patenti ise Çinli üreticinin önümüzdeki dönemde bambaşka bir tasarıma doğru gidileceğini de ortaya koydu.

Huawei ekran
Huawei ekran

Huawei ekran patenti P30 için mi alındı?

Açıkçasını söylemek gerekirse arkadaki çift kamera kurulumu bize Huawei P30‘un olabilme ihtimalini ortaya koydu. P30’un çift kamera ile gelme durumu ise böylece kesinleşmiş oldu. Tasarıma dikkat ettiğinizde ahizenin tam ekranın ortasında bulunduğunu görüyoruz. Bu tasarımın su geçirmezliğe olan etkisinin nasıl bir etkisi olacağını ise oldukça merak ediyoruz.

Önde kamera olmaması ise tasarımın Xiaomi Mi Mix 3 ve Honor Magic 2 gibi kayırmalı bir kapak ile telefonun geleceğini ortaya koyuyor. Bu patentin Huawei için mi yoksa Honor için mi alındığı ise şimdilik bir muamma ama Huawei’nin P30 için böyle bir tasarım kullanıp kullanmayacağını oldukça merak ediyoruz.

Honor Magic 2 tanıtıldı! Keşke benim olsa diyeceksiniz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu