Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

Kalite kaybı olmadan WhatsApp ile fotoğraf gönderme!

WhatsApp şu an gezegendeki en popüler anlık mesajlaşma uygulaması. Hal böyle olunca WhatsApp ile fotoğraf gönderme gün içerisinde en fazla yaptığımız işlerden biri.

Uygulama ile fotoğraf gönderme sayesinde insanlar hem eğlenceli anlarını sevdikleriyle paylaşıyor, hem de iş hayatında işimiz epey kolaylaşıyor. Ancak bildiğiniz üzere WhatsApp ile fotoğraf gönderirken fotoğrafın kalitesinde ciddi bir kayıp yaşanıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

3 MB büyüklüğünde olan bir fotoğraf karşı tarafa gönderildiğinde boyutu KB seviyesine geliyor. Bu haberimizde kalite kaybı yaşamadan WhatsApp ile nasıl fotoğraf gönderileceğini göstereceğiz. Uzun uzadıya maddeler halinde sıralamayıp mümkün olduğunda en yalın haliyle anlatmaya çalışacağız.

Kalite kaybı yaşamadan WhatsApp ile fotoğraf gönderme

Malumunuz WhatsApp ile belge de gönderiliyoruz. İşte kalite kaybı yaşanmadan fotoğraf gönderimini tam da buradan yapacağız. Özel ya da bir grup konuşması başlatıp şu yolu izleyerek fotoğrafları orijinal haliyle gönderebileceksiniz. Alt bölümde daha anlaşılır olması için görseller de kullandık.

Belge > Diğer belgelere göz atın > Camera yolunu izleyerek kalite kaybı olmadan fotoğrafları gönderebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu