Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Android Nougat güncellemesi alacak telefonları açıkladı

Bir yandan akıllı telefonlarda yer verdiği MIUI arayüzü için güncellemeler yayınlayan Xiaomi diğer taraftan telefonların Android sürümlerini yükseltmeyi sürdürüyor. Ancak Xiaomi’nin Android güncellemeleri noktasında çok ağır davrandığını yer gelmişken belirtelim. Neyse ki Xiaomi Android Nougat sürümüne yükselteceği akıllı telefonlara açıklık getirdi.

Xiaomi Android Nougat güncellemesi alacak modeller

Gizmo China sitesinde yer alan habere göre Xiaomi 14 cihazı Android 7.0 ve Andrıid 7.1 sürümüne yükseltecek. Android 7.0 Nougat sürümüne yükseltilecek modeller arasında Xiaomi Mi Max, Mi 5, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi 4C, Mi 4S, Mi Note, Mi Note 2, Mi Mix, Redmi 4X ve Redmi Note 4X yer alıyor.

Xiaomi Android Nougat
Xiaomi Android Nougat

Android 7.1 sürümüne yükseltilecek modeller ise Mi 6, Mi Max 2, Mi 5C ve Redmi 4X şeklinde. Redmi Note 4 modelinin herhangi bir listede olmaması açıkçası bizleri şaşırttı.

Şu sıralar yeni bir Xiaomi akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız yukarıdaki güncelleme yol haritasını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Xiaomi her ne kadar bazı modelleri Android 7.0 ya da 7.1 sürümüne yükseltmeyecek olsa da, yeni MIUI sürümlerindeki önemli özellikleri söz konusu modellere taşıyacaktır.

Çift kameralı Samsung Galaxy C10 ertelendi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu