Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy XCover Pro 2 için Geri Sayım Başladı

Samsung’un dayanıklı telefonu Galaxy XCover Pro 2 için geri sayım başladı. Telefon çoğu yerde görüntülendi. Özellikleri de belli oldu.

Samsung’un dayanıklı telefon isteyenlerine yeni model sunacağı ortaya çıktı. Galaxy XCover Pro 2 olarak isimlendirilecek olan bu model sunacağı özellikler ile dikkatleri üzerine çekecek. Bildiğiniz gibi amiral gemisi telefonlar, çeşitli riskli kullanımlara dayanabileceklerini kanıtlayan birkaç sertifika ile birlikte geliyor. Ancak premium yapıda oldukları için aslında o kadar da dayanıklı değiller. Bu alanda arazi şartlarında çalışabilecek telefonlar da üreten Samsung, ürün gamına yeni bir model ekleyecek.

Google Play Console’da orataya çıkan telefon MIL-STD-810 ve IP68 sertifikası ile birlikte gelecek. Arazi şartlarına uyumlu olacak telefonda Type-C bağlantısı yer alacak. 3.5mm kulaklık girişi ve navigasyon tuşlarına sahip olacak olan bu telefon özellikler iile orta menzilli bir model olacağının sinyallerini veriyor.

Gelen bilgilere göre telefonda FHD+ çözünürlüğünde LCD veya AMOLED bir panel yer alacak. Telefonun kalbinde ise bizi Snapdragon 778G karşılayacak. 6 GB RAM’e sahip olacak olan telefonun 64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelmesi bekleniyor. Android 12 ve One UI 4.1 ile kutusundan çıkacak olan telefonun batarya konusunda da iddialı olması bekleniyor.

Galaxy XCover Pro 2
Galaxy XCover Pro 2’nin özellikleri belli oldu

Bu tip telefonlar genellikle arazi ortamlarında kullanıldığı için uzun süreli kullanım çok önemli. Samsung’un bu konuda elini taşın altına koyması ve 7.000 mAh kapasiteli bir batarya kullanmasını bekliyoruz. Önümüzdeki Haziran ayında tanıtılıp satışa sunulacak olan bu model ilk etapta belli başlı Avrupa ülkelerinde satılacak. Arazi şartlarına uygun telefonlarını ülkemize getirmeyen Samsung bakalım bu sefer bir değişiklik yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu