Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K50 Gaming Geliyor, İşte Özellikleri

Redmi büyük başarı elde eden oyuncu telefonu Redmi K40 Gaming’in devam modelini hazırlıyor. Redmi K50 Gaming bakalım neler sunuyor.

Redmi bu yaz duyurduğu Redmi K40 Gaming modeliyle birlikte oyuncu telefonu segmentine yeni bir soluk getirdi. Güçlü donanım özellikleri, premium tasarım ve uygun fiyatı bir arada sunan telefon daha sonra küresel pazara POCO F3 GT ismiyle pazarlandı. Redmi şimdi telefonun devam modelini hazırlıyor. Üstelik güvenilir kaynaklar Redmi K50 Gaming ismiyle çıkacak telefon hakkında bazı bilgiler sızdırmış durumda.

MIUI ürün yazılımı kodu ayrıntılarında yer alan bilgilere göre telefon MediaTek’in kısa süre önce resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Dimensity 9000 işlemcisinden güç alacak. 4nm üretim sürecine sahip olan işlemci AnTuTu testinde 1 milyon barajını geçmeyi başarıyor.

Redmi K40 Gaming Edition
Redmi K40 Gaming Edition

Çin dışına POCO F4 GT ismiyle pazarlanacak telefonda 120 Hz veya 144 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ OLED ekran yer alacak. parmak izi taryaıcısı ekran altına yerleştirilecek telefonda dörtlü arka kameranın yer alacağı bildiriliyor.

Ana kamerada 64 megapiksel Sony Exmor IMX686 sensör olacak. 13 megapiksel Omnivision OV13B10 sensörlü ultra geniş açılı kameranın da yer alacağı telefonda 8 megapiksel ve 2 megapiksellik iki kamera daha olacak. Öte yandan bu cihazın 108 megapiksel çözünürlüğe sahip Samsung ISOCELL HM2 sensörlü bir versiyonunun da bulunduğuna dikkat çekiliyor.

Öte yandan Redmi, telefonun bir de K50 Gaming SE modelini hazırlayacak. Daha uygun fiyatlı olması beklenen bu modele Dimensity 7000 işlemcisi güç verecek. Nisan ayında çıkış yapması beklenen bu versiyonda 64 megapiksel üçlü kamera göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu