Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold da olmadı ama Samsung Galaxy Fold 2 de olacak!

Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında tanıtılması beklenen ama daha çok beklenecek Samsung Galaxy Fold 2 ile ilgili yeni bilgiler sızdı…

Samsung katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold ile pazardaki tek katlanabilir ekranlı telefon satıcısı konumunda. Huawei ise halen son testleri bitirebilmiş değil. Ekim sonunda Huawei Mate X de satışa sunulacak ama Mobil Dünya Kongresi yaklaşıyor ve birçok kişi de yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonları bekliyor. Anlaşılan o ki beklemeye devam edilecek zira gelen son bilgiler bu telefonların ekranları için daha zaman olduğunu gösteriyor. Bir süredir sorgulamasını yaptığımız Samsung Galaxy Fold 2 ile ilgili bugün oldukça önemli bir bilgiye ulaştık. Zira Samsung ilk nesil Galaxy Fold ekranının plastik yüzeyinin kolay çizilmesinden oldukça şikayetçi ve bunu düzeltmek için oldukça önemli bir teknoloji üzerinde çalışıyor.

Bir süredir yapılan çalışmalar sonrasında Galaxy Fold serisinde kullanılan plastik poliimid katmanını Ultra İnce Cam (UTG) adı verilen yeni bir materyal ile değiştirmek istediği ortaya çıkıyor. Bu konuda bir de video paylaşıldı.

Bu teknoloji sayesinde Samsung 0.1 mm kalınlığında camlar üretebilecek. Bunlar insan saçından bile daha küçük bir boyut oluyor. Bu noktada tek korkulan şey ise çizilmelere mukavemet verse de kırılmalara karşı vereceği tepki.

Editörün Yorumu:

Samsung yeni bir katlanabilir telefon yapmak istiyorsa kesinlikle tasarımı değiştirmeli. Ekranın ortasında oluklu bir ekranı kim ne yapsın?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu