AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Mart Ayı Güncellemesini Birçok Modelle Buluşturuyor

Samsung mart ayı güvenlik güncellemesini hızla yaymaya devam ediyor. Güncelleme ülkemizde de bazı modellere ulaşmış durumda.

Samsung, aylık güncellemeler söz konusu olduğunda Google’dan bile hızlı davranarak güvenlik odaklı güncellemeleri Galaxy telefon ve tabletlere sunmakta. Samsung şu sıralar mart ayı güncellemesini yayınlamakla meşgul ve güncelleme kısa süre içerisinde birçom modelle buluştu.

Öncelikle Galaxy S22 ve Galaxy S23 serisi modeller için güncelleme şimdi daha fazla ülkede kullanıma sunuldu. 50’den fazla güvenlik açığını kapatan mart ayı güncellemesinde cihaz kararlılık geliştirmeleri de görüyoruz. Yine kullanıcıların rapor ettiği irili ufaklı bazı sorunların güncelleme sonrası giderildiği aktarıldı.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 için aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede mart güncellemesi yayına alındı. Galaxy Z Flip 4 veya Galaxy Z Fold 4 kullanıcısıysanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Samsung‘un bir diğer popüler telefonu Galaxy A53 de bu süreçte mart ayı güncellemesini alan bir diğer model oldu. Avrupa’da A536BXXS5CWB6 ürün yazılımı ile birlikte dağıtıma sunulan güncellemeyi yine Ayarlar menüsünden sorgulatmayı unutmayın.

Galaxy A53 5G

Güncelleme demişken Samsung, geçtiğimiz gün resmiyet kazandırdığı Galaxy A serisi yeni modellerle birlikte güncelleme desteğini bu seviyede 5 yıla çıkardığını duyurdu. Galaxy A34 ve Galaxy A54 modelleri Android 13 tabanlı One UI 5.1 sürümüyle çıkış yaptı. Her iki telefon önümüzdeki süreçte beş yıl boyunca güncelleme desteği alacak. Bu süre zarfında telefonlara dört büyük Android güncellemesi sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu