Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Yeni Görüntüsü İle Olay Oldu!

Akıllı telefonlar kadar tabletler üzerinde de başarılı olan Güney Koreli şirket, Samsung Galaxy Tab A7 Lite sızıntısı ile olay oldu.

2021 yılına girmemiz ile birlikte birbirinden farklı haberler ile gündeme gelen ve gelmeye de devam eden teknoloji lideri Samsung, 2021’in en iyi telefon üreticisi olacak gibi görünüyor. Akıllı telefon pazarını geçen yıl Apple‘a kaptıran ve bu yıl liderliği geri alan başarılı telefon üreticisi, akıllı telefonları kadar tabletleri ile de adından epey söz ettirecek. Dün de yeni tablet modellerinden bir tanesiyle haberlerimize konu olmayı başaran şirket bugün de Samsung Galaxy Tab A7 Lite sızıntısı ile bizleri heyecanlandırdı. Şirket yeni tabletler ile adeta para kesecek gibi görünüyor.

Aylardır yayınladığı güncellemeler ile kullanıcılarının yüzünü güldüren Güney Koreli şirket şu sıralar tablet modelleri ile de gündeme gelmeye başladı. Yeni tabletlerini daha şık tasarımlar ile karşımıza çıkaracak olan şirket 2021 yılına damga vurmaya kararlı görünüyor. Biz de bu haberimizde şirketin yeni tablet modellerinden bir tanesi olan Galaxy Tab A7 Lite hakkında detayları bir kez daha sizlerle paylaştık. Ayrıca cihazın yeni bir rengi de bugün internete sızdırıldı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Özellikleri

8.4 inç FHD ekran ile karşımıza çıkaracak olan A7 Lite, MediaTek Helio PssT sekiz çekirdekli yonga setine sahip olacak. 3 GB RAM desteği ile piyasaya sürülecek olan tablet, 32 GB depolama alanı ile kullanıcıları tatmin etmeye çalışacak. Cihazın pili 5.100mAh olurken, ayrıca 15W hızlı şarj desteğini de bünyesinde bulunduracak. Bütçe odaklı olarak duyurulması beklenen tablet modeli bugün yeni bir sızıntı ile de gündeme geldi. Cihazın gümüş renkli sürümüne yönelik sızdırılan görsel, farklı bir renk tonunu da karşımıza çıkarmış oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu