Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

M2 MacBook Pro Serisinde Bu Özellik Olmayacak!

Apple’ın yaklaşan M2 MacBook Pro dizüstü bilgisayar serisi ekranı için şok edici bir iddia ile gündemde. İşte detaylar karşınızda.

Cupertino devi, birkaç yıl önce yeni MacBook Air ve MacBook Pro cihazlarını M1 yonga seti ile piyasaya sürmüştü. Sonraki seri için ise şirket, ARM mimarisine dayalı M2 yonga setlerini bu yılın MacBook Pro modellerinde kullanacak. İşlemci açısından güzel olsa da ekran konusunda detaylar pek iyi olmayacak gibi gözüküyor.

M2 MacBook Pro, ProMotion Özelliğinden Yoksun Bırakılacak!

Ünlü sızıntıcı Mark Gurman’dan gelen son raporlar, henüz duyurulmamış olan Apple M2 yonga setine sahip giriş seviyesi MacBook Pro’nun, son 14 inç ve 16 inç M1 MacBook’ta gördüğümüz ProMotion ekrana sahip olmayacağını iddia ediyor.

Rapor, yaklaşmakta olan giriş seviyesi MacBook Pro modelinin ProMotion ekran teknolojisine sahip olmamasının nedenini, onu M1 Pro ve M1 Max modellerinden ayırt etmek olduğunu ekliyor. Ekranın yanı sıra şirket, bu giriş seviyesi bilgisayar serisinde depolama alanından da kısabilir.

M2 MacBook Pro

Dizüstü bilgisayarda kullanılacak olan LCD Mini LED ekranın, 120Hz ekran yenileme hızına sahip olmayacağını anlamış oluyoruz. Klasik 60Hz ekran yenileme hızı ile donatılması beklenen dizüstü bilgisayarın, performans konusunda pek üzmeyeceğini düşünebiliriz.

M2 yonga setinin, normal sürüm M1 yonga setine göre verimlilik açısından daha güçlü olması bekleniyor. Böylece kullanım süreleri ve performans düzeyleri daha da artacak. M2 MacBook Pro’nun nasıl olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu