Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Oppo Find 9 tanıtım tarihi belli oldu!

Üç yıla aşkın süredir giriş ve orta segmente modellerle mobil dünyasında yer alan Oppo uzun bir süre sonra tepe modeli Find 9 akıllı telefonu duyurmaya hazırlanıyor. Oppo Find 9 tanıtım tarihi büyük ölçüde netlik kazandı. Çinli kaynaklarca yayınlanan bir rapora göre Oppo yeni tepe modelini mart ayı içerisinde duyuracak. Net tarihin önümüzdeki günlerde resmen  açıklanması bekleniyor. Oppo bir önceki amiral gemisi telefonu Find 7’yi 19 Mart tarihinde duyurmuştu.

Oppo Find 9 özellikleri

Find 9, Snapdragon 835 ve Snapdragon 653 işlemcisinden güç alacak. Snapdragon 653 işlemcili modelde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama yer alacak. Snapdragon 835 işlemcili modelde ise bellek birimi 6 GB RAM / 128 GB dahili depolama şeklinde olacak.

Oppo Find 9 tanıtım tarihi
Oppo Find 9 tanıtım tarihi

Çinli kaynaklar telefona eşlik edecek ekran, kamera ve pil gibi bazı önemli donanımlara da açıklık getirdi. 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın yer alacağı telefona 21 megapiksel arka kamera kullanılacak. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde karşımıza çıkacak. Mobil kamera teknolojisinin yenilikçi firmalarından Oppo’nun Find 9 modeliyle kamera tarafındaki iddiasını yine konuşturacağını söyleyebiliriz.

Telefonda yer alacak pilin tatminkar olacağını söyleyebiliriz. VOOC hızlı şarj teknolojisini destekleyecek pil 4.100 mAh büyüklüğünde olacak. Android 7.0 Nougat tabanlı Flyme OS kullanıcı arayüzünün eşlik edeceği telefonun 580 dolar fiyat etiketine sahip olacağı da gelen haberler arasında. Telefonun tanıtım tarihi içinse henüz Oppo cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil.

>> İlginizi çekebilir; Galaxy S8 pil kapasitesi belli oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu