Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Watch 3 Sızdırıldı! Tasarım Mükemmel Görünüyor

Tanıtım tarihi iyice yaklaşan OPPO Watch 3 nihayet sızdırıldı. Değişen tasarımla birlikt OPPO Watch3 daha iyi bir görünüme kavuşuyor.

OPPO muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde Çin pazarında OPPO Watch 3 serisi akıllı saatleri piyasaya sürecek. Güvenilir kaynaklar akıllı saat serisine dair bilgiler aktarmayı sürdürüyor. Digital Chat Station kısa süre önce Watch 3’ün başlıca özelliklerini sıraladı. Aynı kaynak bu defa OPPO Watch 3’ün nasıl bir görüme sahip olacağını bizlere gösterdi.

Yayınlanan görüntüler OPPO Watch 3’ün kavisli bir ekrana sahip olacak. Saatin sağ tarafında döndürülebilir bir tuş, hemen altında ise bir başka fiziksel buton göze çarpıyor. Önceki nesil saatlere kıyasla daha iyi bir görünüme kavuşan saatin siyah ve kahverengi deri versiyonlarının olacağı onaylandı.

OPPO Watch 3 Başlıca Özellikleri

OPPO Watch 3’ün LTPO teknolojisine sahip 1,91 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti tarafından desteklendiği açıklanan akıllı saatte ayrıca Apollo 4 Plus yardımcı işlemci birimi yer alacak.

Akıllı saatin pil kapasitesi henüz bilinmiyor. Yakın zamanlı sızıntılarda saatin RTOS modunda 15 güne kadar, Wear OS sürümüyle ise 5 günlük kullanım süresi sunacağı iddia edildi. EKG, NFC ve e-SIM gibi önemli işlevler barındıracak OPPO Watch 3’ün dayanıklılık özelliği ise 50 metreye kadar su direnci olacak.

Öte yandan OPPO’nun akıllı saati üç farklı sürümde karşımıza çıkarması bekleniyor. Bu sürümlerin ne gibi farklılıklarla taşıdığı şu an için bilinmiyor. Saatlerin bir ya da iki tanesi 42mm boyutunda olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu