AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Katlanabilir Bilgisayar Üretiyor! Yok Artık

Güncellemeler ile adından söz ettiren Samsung bazı katlanabilir ürünlerini tanıtan bir video paylaştı. Video ilgi odağı oldu.

Bildiğiniz üzere Samsung şu sıralar katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor. Diğer yandan da Xiaomi ve OPPO gibi firmalar için katlanabilir ekranlar üretiyor. Daha önce yaptığımız haberler de 2021 yılında 5 milyondan fazla katlanabilir telefonun piyasaya çıkacağından söz etmiştik. Şirketler bu konuda harıl harıl çalışmaya devam ederken gözler Samsung ve Apple’ı arıyor. Katlanabilir ürünler de adeta çığır açacak olan bu iki ünlü isim şu sıralar yeni ürünleri hakkında yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Güney Koreli şirket yeni bir video ile ürünlerinden söz etti.

Dün ve bugün akıllı telefonları için güncelleme gelişmeleri ile haberlerimize konu olan şirket yakında katlanabilir ürünlerini karşımıza çıkaracak gibi görünüyor. Şirket öyle bir video yayınladı ki izleyenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar.

Samsung
Samsung

Samsung Katlanabilir Bilgisayarını Gösterdi

Katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışan şirket katlanabilir ürünlerinin yelpazesini epey genişletti. Yeni yayınlanan video da üç katlanabilir ekrana sahip olan 17 inçlik bir bilgisayar konseptini karşımıza çıkaran şirket, bu bilgisayarın tablet olarak da kullanılabileceğini gözler önüne serdi. Hem tasarımı hem de özellikleri ile oldukça tatmin edici görünen katlanabilir bilgisayar alanında bir ilke imza atacak gibi duruyor. Bilgisayar ile birlikte ekran altı kamera teknolojisini de karşımıza çıkaracak olan firma yine milyonları heyecanlandıracak gelişmelere imza atmaya devam ediyor.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu