Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

MIUI 12.5 Sürümü ile Çıkış Yapacak İlk Telefon Belli Oldu

Redmi Note 10S, MIUI 12.5 sürümü ile çıkış yapacak. Redmi Note 10 serisi için tanıtımlar başlarken telefon Türkiye’ye de gelecek.

MIUI 12.5 sürümü saatler önce yedi Xiaomi telefon için dağıtıma çıktı. Mayıs ayı içerisinden küresel çapta kullanıma sunulacak yeni sürüm bakın ilk olarak hangi telefonda ön yüklü olarak gelecek.

Xiaomi bir süredir resmi Twitter hesabından Redmi Note 10S modeline dair tanıtımlara başladı. Redmi Note 10 serisi ile birlikte tanıtılan telefon daha etkili bir kamera paketine sahip.  Bu telefonu özel kılan detay ise MIUI 12.5 sürümüne sahip ilk telefon olması olacak. Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro’da bile ön yüklü gelmeyen MIUI 12.5’in orta segment bir telefonda yer alacak olması Xiaomi’nin bu telefondan ne denli bir beklenti içerisinde olduğunun kanıtı.

Redmi, ülkemizde gerçekleştirdiği etkinlikte Redmi Note 10S’in Türkiye’ye giriş yapacağını belirtti. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi şu an için belirsizliğini koruyor.

Öte yandan Xiaomi, Note 10S için tanıtımlara başladı. Şirketin Twitter hesabından telefona dair yapılan paylaşımlara göz atalım. İlk olarak telefonun her açıdan görüntüsüne yer verilen bir paylaşım gerçekleştirildi.

Bir başka paylaşımda Redmi Note 10S’in kutu içeriğine yer veriliyor. Telefonun kutusundan akıllı telefonla birlikte kablo, şarj cihazı, SIM kart iğnesi, kılıf ve kullanım kılavuzu yer alacak.

Xiaomi’nin telefona dair yaptığı son paylaşımda ise 64 megapiksel dörtlü arka kameraya vurgu yapılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu