Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Black Shark 6 için Önemli Gelişmeler

Mobil devi Xiaomi’nin alt markası Black Shark 6 üzerinde çalışmalara başladı. Akıllı telefonun özellikleri ilgi çekici. İşte detaylar.

Xiaomi’nin oyun odaklı akıllı telefon tarafı Black Shark, yeni akıllı telefonlarını geliştirmeye devam ediyor. Şirket en son Black Shark 5 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü. Ancak yeni bilgiler, yeni ve gizemli Black Shark 6 akıllı telefonu ortaya çıkardı. Telefonun özellikleri de ilgi çekici.

Black Shark 6 İddialı Gözüküyor

Güvenilir kaynaklar yeni amiral gemisi akıllı telefon hakkında önemli bilgileri ortaya çıkardı. Kaynaklara göre Black Shark6, FHD+ çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Büyük boyutta olması beklenen ekranı da AMOLED veya OLED panel ile desteklenecek.

Ayrıca akıllı telefon 64 Megapiksel IMX686 birincil sensörü, 13 Megapiksel ikincil ve 2 Megapiksel yardımcı kamerayla optik kurulumu tamamlayacak. Önünde ise 16 Megapiksel selfie lensi taşıyacak. Böylece akıllı telefon oyun deneyiminin yanı sıra kaliteli fotoğrafçılık/video deneyimi de sunacak.

Ayrıca akıllı telefonun yüksek performanslı deneyimini sürdürebilmesi için 100W hızlı şarj destekli 4.790 mAh kapasiteli pil taşıması bekleniyor. Bunlara ek olarak akıllı telefon yükse performans sağlayabilmek için de Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti taşıyacak. Ancak bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 2 ile değiştirilebileceği bilgisi de yer alıyor.

Daha uygun fiyatlı olmayı hedefleyen Black Shark6 modelinin yeni gelişmeleri için takipte kalın. Akıllı telefon yıl sonu veya 2023 yılında tanıtılacak.

Xiaomi Buds 4 Pro Satışa Sunuldu, İşte Fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu