Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Pocophone F2 sızdı! İşte telefon hakkında ilk bilgiler

Yılın en iyi fiyat / performans tepe modellerinden biri olan Pocophone F1’in devam modeli Geekbench kriter testinde karşımıza çıktı. Xiaomi Pocophone F2 olarak isimlendirilecek telefonun böylece işlemci, RAM ve işletim sistemi gibi temel bazı özellikleri netlik kazandı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Pocophone F2 özellikleri

Pocophone F1’de Snapdragon 845 işlemcisini kullanan Xiaomi, devam modelde de tercihini aynı işlemciden yana kullanacak. Android  9 Pie sürümüyle çıkış yapacak telefonda 6GB RAM yer alırken, 8GB RAM seçeneğinin de olacağını tahmin ediyoruz.

Xiaomi Pocophone F2
Xiaomi Pocophone F2

Sözünü ettiğimiz özelliklere baktığımızda herhangi bir donanım yükseltmesinden söz edemeyiz, ancak ekran, pil, kamera ve tasarım tarafında farklılıklar göreceğimizi söyleyebiliriz. Pocophone F1’de geniş bir çentik kullanan Xiaomi’nin F2’de bu çentiği küçültmesi ve daha iyi bir LCD panel kullanmasını bekliyoruz. Bunun yanında Pocophone F2’nin arka kamera birimi, Mi 8 ve son dönem Xiaomi tepe modellerde olduğu gibi iki adet 12 megapiksel kameradan oluşabilir.

Yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Pocophone F2’nin bir kez daha Snapdragon 845 işlemcili en ucuz telefonlardan biri olacağını söyleyebiliriz.

 

Honor V20 Link Turbo özelliği iPhone XS Max’e fark attı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu