Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix Alpha ekran kilidi nasıl açılacak?

Bugün ortaya çıkan bir videoya göre Xiaomi Mi Mix Alpha ekran kilidi bakın nasıl açılacak? Biraz hayal kırdı mı? Eveti kırdı…

Akıllı telefon pazarını ciddi anlamda değiştiren Xiaomi Mi Mix Alpha dün yapılan bir etkinlik ile resmen gözler önüne serildi ve telefon gerçek dünyada da gösterildi. Huawei Mate X gibi tanıtım sonrasında camekan arkasından gösterilmedi ve basının eline bu telefon verildi. Tasarımına aşık olduğumuz bu telefonun tasarımsal bazı sorunları da yok değil. Zira ön tarafta kamera olmadığı için bu telefonun yüz tanıma özelliği olmasını beklemiyorduk. Bununla birlikte lansmanda telefonun ekrandan parmak izi okuma sensörü olduğu da söylenmemişti. Peki Xiaomi Mi Mix Alpha ekran kilidi nasıl açılıyordu?

Bu konuda kimse bir açıklama yapmadı ama Bang Gogo isimli kanal bu konuda bir video çekerek durumu net bir şekilde bize gösterdi.


Gördüğünüz üzere telefonun güç tuşu eski iPhone modellerinde olduğu gibi telefonun üstünde bulunuyor. Ekran kilidini açmak içinse kaydırma hareketi yapabiliyoruz. Biometrik kilit açılışı tarafında bir bilgi verilmiyor ama yüz ve parmak izi tanıma sanırız bu telefonda yer almayan özellikler oluyor. 2800 dolara satılan bir telefonda bu özelliklerin olmaması ise biraz tuhaf olmuş.

Bunun yerine ekrana desen çizerek kilit açmanın mümkün olacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu