Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K50 Ultra Tam da İstediğimiz Telefon Olacak

Redmi K50 Ultra sesleri daha da yükselmeye başladı. Redmi’nin bugüne kadarki en gelişmiş akıllı telefonu bakalım neler sunacak?

Yeni bir rapor, Xiaomi’nin piyasaya sürülmek üzere Redmi K50‘nin özel bir sürümünü hazırlayabileceğini gösteriyor. Donanım ayrıntıları net değil ancak telefon, Redmi K50 Ultra ismi altında piyasaya sürülecek. Redmi K50 Ultra’nın çıkacağını destekleyen çok önemli kanıtlar mevcut. Şimdi bunlara göz atalım.

Redmi K50 serisi şubat ayı içerisinde tanıtılacak. Xiaomi önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi planlanan seri için pazarlama kampanyasını yavaş yavaş hızlandırdı. Son raporlar ve bazı sızıntılar Redmi K50 serisinde çok özel bir modelin yer alacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra
Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomiui ekibinin ortaya çıkardığı bilgilere göre “Redmi K50 Super Cup Exclusive Edition” olarak markalanan bir telefon hazırlanıyor. Telefon tabii ki bu isimle çıkış yapmayacak. Şirket cephesinde daha önce Redmi K30 Ultra ve Xiaomi Mi 10 Ultra, Super Cup modelleri olarak pazarlandı. Dolayısıyla iddia edilen telefonun Redmi K50 Ultra olması ihtimali çok yüksek.

Digital Chat Station adlı güvenilir kaynak da yine yakın zamanda Redmi’nin 2K ekrana sahip bir telefon üzerinde çalıştığı bilgisini verdi. Yine bir başka raporda yeni bir Redmi telefon Çin’de sertifika alırken depolama biriminin 512GB olduğu görüldü.

Redmi K50 serisinin 16 Şubat tarihinde tanıtılması bekleniyor. Seride ayrıca Redmi K50, K50 Pro, K50 Pro Plus ve Redmi K50 Gaming modellerinin yer alacağı konuşuluyor. Oyuncu telefonunun çıkışı mart ayını da bulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu