Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Şafakta Belirdi; İşte Bildiğimiz Her Şey

Bu yılın başına kadar premium modeller üreten; ancak 2020 itibariyle orta segmente de giriş yapan OnePlus, 9 serisini netleştiriyor!

Bu yılın başına kadar üst segment cihazlar üreten ve bu sebepten ötürü yalnızca belirli bir kitleye hitap eden OnePlus, 2020 itibariyle orta segmente yatırım yapmaya başladı. Yılın son çeyreğine girdiğimizde altı farklı model tanıtan üretici; Nord, Nord N10 5G ve Nord N100 modellerini orta segmente; 8, 8 Pro ve 8T modelini ise üst segmente konuşlandırdı. Aynı zamanda giyilebilir teknoloji pazarına da yatırım yapan şirket, her alanda kendini geliştirdi. Peki önümüzdeki yıl tanıtılacak olan OnePlus 9 serisi bizlere neler vaad edecek? Gelin tüm bildiklerimize göz atalım…

Daha önceki serilerden biraz daha farklı bir tarihte, yeni yılın ilk çeyreğinin son ayında, yani 2021’in Mart’ında tanıtılacak olan OnePlus 9 serisi, büyük ihtimalle üç modelden oluşacak (daha önceki modeller Nisan-Mayıs-Haziran dolaylarında tanıtılıyordu). 91 Mobiles’da paylaşılana göre arka tarafta ikisi büyük birisi küçük üç kamera sensörüne sahip olacak olan standart model (9), ön tarafta delikli bir yapıyı benimseyecek. Cihazın sol taarafında küçük bir ön kamera yer alacak.

Bunun dışında 6.55 inç büyüklüğünde 120Hz tarama hızına sahip OLED tabanlı bir ekranla birlikte gelmesi muhtemel olan amiral, 5nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 875’den güç alacak. 65W hızlı şarj ve Android 11 tabanlı OxygenOS ile de göz dolduracak olan OnePlus 9, IP68 sertifikası ve Stereo hoparlörü de beraberinde getirecek. Son olarak telefon LE2110 model numarası ile pazara sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu