Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 5G Çılgın Atacak! MIUI 10’dan MIUI 12’ye

Xiaomi, MIUI 12 güncellemesini telefonlara vermeye devam ediyor. Xiaomi Mi Mix 3 5G MIUI 10’dan direkt olarak MIUI 12’ye güncellenebilecek.

Mi Mix 3 5G, Xiaomi’nin ilk 5G akıllı telefonudur. Başlangıçta Avrupa’da ve ardından Çin’de piyasaya sürüldü. Xiaomi Mi Mix 3 5G kutudan Android Pie tabanlı MIUI 10 ile geldi. Ne MIUI 11 ne de Android 10 aldı. Temmuz ayında şirket, MIUI 12 için herhangi bir plan olmadığını söyledi. Ancak Xiaomi tarafından sağlanan ve bu cihaz için Pie tabanlı MIUI 12‘yi onayladığı açıklamalar yeni yapıldı. Söz verildiği gibi, firma şimdi MIUI 12 güncellemesini geçen haftadan bu yana kullanıcılara sunuyor.

Mi-Note-3-MIUI-12

Xiaomi Mi Mix 3 5G, zayıf satış rakamları nedeniyle şirketin ilk 5G akıllı telefonu ve popüler Mix serisinden bir cihaz olarak hak ettiği düzgün yazılım desteğini alamadı. Ancak Change.org’daki bir dilekçe ve kullanıcılardan gelen talepler sonunda Xiaomi’nin bu telefon için MIUI 12‘yi piyasaya sürmesini sağladı, ancak Android Pie ile birlikte geliyor.

Güncelleme şu anda V12.0.1.0.PEMEUXM yapı numaralı telefonun Avrupa (EEA) varyantı için mevcuttur (Xiaomi Firmware Updater aracılığıyla). Bu akıllı telefon için geliştirilen MIUI’nin iki versiyonu daha var – Global ve Çin. Ancak güncellemeyi henüz almadılar.

Mi Mix 3 5G şimdi MIUI 12 almış olsa da, Xiaomi‘ye göre Android 10 almayacak. Bu ironik çünkü bu telefon geçen yılın başlarında Android Q Beta programının bir parçasıydı. İlerleyen zamanlarda yeni gelişmeler oldukça siz değerli okuyucularımıza bilgi vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu