Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10T Pro fiyat ve teknik özellikleriyle sızdı!!! Vergisiz fiyat bu ise…

Xiaomi’nin önümüzdeki haftalarda Avrupa’da piyasaya süreceği Mi 10T Pro modeli, bugün fiyatı ve özelliği ile sızdırıldı…

Mi 10T Pro ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Amozon İspanya’da fiyatı ile görülen bu cihaz, şimdi de promosyon kutusunda yurtdışı fiyatı ve bazı teknik özellikleriyle sızdırıldı. Üstün özelliklerle gelecek olan Mi 10T Pro‘nun dört odak noktası var;  144Hz yüksek yenileme hızına sahip ekran, 108 megapiksel çözünürlüğe sahip kamera , Snapdragon 865 yonga seti ve 5.000 mAh’lik de devasa pil.

Tam bir amiral gemisi katili olarak gelmesi beklenen bu telefon, altını çizerek söyleyelim 144Hz ekranı ile adeta harikalar yaratacak. Aynı zamanda buna eşlik edecek olan Snapdragon 865 yonga setiyle de gücüne güç katacak.

Her şey iyi hoş fakat, fiyat olarak Xiaomi kullanıcıları bir hayli üzülebilir. Geçtiğimiz haftalarda Amazon’da görülen bu telefon, şimdi de benzer bir fiyat etiketi ile promosyon kutusunda sızdırılıyor. Buna göre Mi 10T Pro, 699 Euro’luk bir fiyat ile karşımıza çıkacak. Yani rakamları TL bazından hesaplayacak olursak ortalama, 6.200 TL civarlarında olması bekleniyor. Tabi buna vergiler dahil değil.

Daha önce fiyat performans telefonlarıyla tanıdığımız Xiaomi, yavaş yavaş bu ünvanını yitirmeye başlıyor. Şirket her ne kadar üstün özellikli telefonlar piyasaya sürse de, yaptığı fiyatlandırma kullanıcıları Apple ya da Samsung gibi markaların modellerini sürüklüyor. Umarız ki önümüzdeki günlerde Çinli üretici, yeni akıllı telefonlarında bütçeye daha uygun fiyat yapılandırmasına yer vererek, eski kitlesini tekrardan kazanır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu