Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro’nun proje tasarımı Apple’ın fabrikasından sızdırıldı!!! Kaçış yok

Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone 12 Pro, bugün proje tasarımı ile birlikte fabrikada sızdırıldı. İşte görebileceğiniz en net görüntüler.

iPhone 12 serisi için artık geri sayım başladı. Bildiğiniz üzere Apple yeni cihazlarını bu yılın sonunda, Eylül ya da Ekim aylarında piyasaya sürecek. Bunun yanı sıra cihazların tanıtım tarihi yaklaştıkça sızıntıları da bir o kadar artıyor. Örneğin geçtiğimiz haftalarda ABD’li şirket, içinde iPhone 12 serisinin de olduğu 9 modelini Avrasaya  Ekonomi Komisyonu’na bildirdi. Ardından kısa bir süre sonra da iPhone 12 Pro‘nun lacivert bir renk ile geleceği ortaya çıktı. Son olarak bugün de Apple‘ın fabrikasından iPhone 12 Pro ‘nun proje tasarımı olduğu iddia edilen yeni bir resim paylaşıldı.

Yukarıda görmüş olduğunuz bu resim, 6.1 inçlik iPhone 12 Pro‘nun arka tasarımını ortaya koyuyor. Daha önceki iddialara ve sızıntılara göre iPhone 12 Pro, tıpkı iPhone 11 Pro‘ya benzer üçlü arka kamera yapılandırması ile karşımıza çıkacak. Ayrıca bu cihazda bir LİDAR sensörü bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde de söylediğimiz gibi yeni iPhone 12 serisi, bizleri tasarım olarak iPhone 4 zamanlarına götürüyor. Tabi o zamanlar bahsettiğimiz bu cihazlar tasarım olarak oldukça beğeniliyordu. Anlaşılan o ki Apple, geçmiş yıllardaki mazilerini iPhone 12 ile canlandıracak.

Son olarak, iPhone 12 serisinin tamamı A14 işlemcilerle donatılacak ve 120Hz yenileme hızına sahip ekranlarla gelecek. Ayrıca bu cihazlar, Farklı ekran boyutlarının yanı sıra, bellek bakımından da farklı kapasiteler  ile karşımıza çıkacak. Örneğin, 5.4 ve 6.1 inç başlangıç sürümleri,  4GB RAM ve 256GB dahili hafızaya sahip olabilir. Buna ek olarak,   6,1 ve 6,7 inçlik modellerin ise, 6GB RAM ve 512GB dahili hafıza ile gelmesi bekleniyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu