AppleGeneliOS

iOS 11 Kilit Ekranı bize ne sunacak?


Apple‘ın 2017 Dünya Geliştiriciler Konferansı 5 Haziran – 9 Haziran tarihleri arasında  San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bazı yayınların yeni bir iPad tanıtılmasına kesin gözüyle baktığını görüyoruz ama biz Apple’ın Haziran ayında bir ürün tanıtacağını pek düşünmüyoruz. Bu konferans esnasında Apple‘ın merakla beklenen yeni nesil iOS 11 güncellemesini tanıtması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre iOS 11 Kilit Ekranı oldukça büyük yenilikler ile karşımıza çıkacak.

iOS 11 Kilit Ekranı 2

Birchtree tarafından yayınlanan yeni bir konsept, kullanıcılara daha fazla denetimin verildiği dinamik bir yeni kilit ekranı arayüzü (UI’sı) hakkında bilgiler ortaya koyuyor.  Yayınlanan rapora göre Apple daha fazla kilit ekranı özelleştirmesi sunacak. Buna en güzel örnek ise uygulama çekmecesi oluyor.

iOS 11 Kilit Ekranı 3

iOS işletim sisteminde kilit ekranında aşağıdan çıkan gereksiz birkaç bildirim yerine artık özelleştirilen son uygulamalar ya da tercihli uygulamalar penceresi bizleri karşılayacak. Bu haliyle iOS işletim sisteminin ciddi anlamda daha Android platformuna benzediğini ve daha fazla özelleştirme ile kullanıcıların karşısına çıkacağına şahit oluyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu