Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 1s işte bu yüzden daha uygun fiyatlı olacak!

Sony Xperia 1s cephesinden yeni bilgiler geldi. Sony henüz Xperia 1’i yaygın şekilde satışa sunamamışken, devam modeli hakkında bilgiler sızmaya başladı.

Xperia 1 dünyanın 4K OLED HDR ekranına sahip ilk telefonu olmanın gururunu taşıdı. Ayrıca ilk kez bir Sony akıllı telefon üçlü arka kamera kullanıldı. Avrupa fiyatı 950 € / 990 € seviyelerinde olan telefon hem geç satışa sunulmasının hem de yüksek fiyatının kurbanı oldu diyebiliriz. Türkiye’de satışa sunulmayacak Xperia 1’in bu fiyatla rakipleri karşısında ne yazık ki hiç şansı yok.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Sony Xperia 1s

Sony Xperia 1s daha ucuz olacak

Yeni bir rapora göre Sony devam modelde yani Xperia 1s’te 6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü IPC LCD ekran kullanacak. 21: 9 en boy oranı devam eder mi bilmiyoruz, ancak Sony, boyutu küçülen ve panel yapısı değişen  ekran ile birlikte maliyeti epey düşürecek. Bu gelişme de haliyle fiyata yansıyacaktır.

Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonda arkadaki üçlü kameranın bu defa sol tarafa kaydırıldığı yakın zamanda bir sızıntıda ortaya çıktı. Kamera sensör yapısının Xperia 1’den farklı olacağını düşünmüyoruz. Parmak izi tarayıcısı bir kez daha yan tarafa konumlandırılacak telefonda IP68 sertifikası olmazsa olmazlardan. Xperia 1s, eylül başında IFA 2019’da gerçekleşecek bir etkinlikte görücüye çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu