Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Gionee Max Pro Akıllı Telefon Teknik Özellikleri Açıklandı!

1 Mart’ta satışa çıkacak olan Gionee Max Pro özellikler açıklandı. Uygun fiyatlı olarak satılacak telefon giriş seviye kullanıcılar için ideal.

2002 yılında kurulan Çin merkezli şirket Çin’in en büyük cep telefonu üreticilerinden birisi konumunda. Özellikle uygun fiyatlı telefonları ile bilinen firma 1 Mart’ta piyasaya yeni bir telefon sunmaya hazırlanıyor. Gionee Max Pro satışa sunulmadan önce teknik özellikleri açıklandı. Ağustos 2020’de satışa sunulan Max modeline göre donanım değişiklikleri yapıldığı görünüyor.

Gionee Max Pro Akıllı Telefon Teknik Özellikleri Nasıl Olacak

Akıllı telefon 6.52 inçlik HD + ekrana sahip olacak. Oldukça büyük bir ekran ile gelen telefon 1600 × 720 piksel çözünürlüğü destekliyor. Bir önceki modele göre ekran 0,42 inç daha büyük. Önceki model 5.000 mAh batarya ile geliyordu. Batarya daha da genişletilerek 6.000 mAh batarya ile gelecek. Telefonda 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunacak. Telefonun işlemcisi firma tarafından henüz açıklanmadı. Firmanın önceki modele göre bir takım donanım değişiklileri yaptığını görüyoruz. Özellikle daha uzun kullanım için pil gücünü 6.000 mAh batarya ile desteklediği ve içerik görüntüleme için daha yüksek ekran kullandığı görünüyor.

Gionee Max Pro

Firmanın ilk olarak 1 Mart’ta Hindistan’da Flipkart üzerinden satışa çıkaracağı telefonun teaser sayfası yayına girdi. Uygun fiyatlı olarak çıkacak olan telefon giriş seviye kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip. Fiyat, kamera ve işlemci gibi özelliklerin netleşmesi için firmanın lansman tarihinde vereceği resmi bilgileri beklemeliyiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu