Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOrealmeTeknoloji

Oppo Realme Helio P70 kullanan ilk üretici olacak! Kesin bilgi, yayalım!!!

Oppo’nu Honor markasına karşı geliştirdiği ve beklenmeyen bir başarı ortaya koyan Realme markasının CEO’su Madhav Sheth yaptığı bir açıklama ile yine gündemi değiştirdi. Açıklamaya göre bir süredir haberlerini yaptığımız Realme Helio P70 kullanan ilk üretici olacak haberleri doğru çıktı ve Realme’nin MediaTek ile ortaklıklarını geliştirerek yoluna devam edeceği duyuruldu. Bu açıklama sonrasında Realme’nin hangi telefonunda bu işlemciyi kullanacağı da Realme markasının CEO’su Madhav Sheth‘e soruldu ama yönetici buna cevap vermedi.

Realme Helio P70 ile güçlenecek!

Tek bir modelde 1 milyon satış barajını aşan üreticinin yeni nesil 12 nanometre üretim sürecine sahip Helio P70 kullanması da oldukça önemli zira bu sayede Honor ve Redmi serilerinin de önüne geçmesi bekleniyor.

Realme Helio P70
Realme Helio P70

Realme VOOC teknolojisi kullanacak mı?

Oppo’nun hızlı şarj teknolojisi VOOC‘un da Realme telefonlara gelip gelmeyeceği sorusuna ise Realme CEO’su Madhav Sheth “neden olmasın” açıklaması ile cevap verdi. Kısacası Oppo, özellikle Çin pazarı için büyük oynuyor. Bakalım Oppo Türkiye Realme markasını da ülkemiz pazarında satışa sunabilecek mi?

Oppo Hyper Boost teknolojisini tanıttı! Şimdi Huawei düşünsün!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu