Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple AirPods Pro 2’nci Nesil Geliyor!

Şu sıralar iPad ile gündeme gelen şirket şimdi de Apple AirPods Pro 2’nci nesil kulaklık modeli ile radarımıza takıldı. Seneye gelecek.

Hatırlayacağınız üzere dün yaptığımız haberler de iPad Pro‘nun su geçirip geçirmediğinden bahsetmiştik. IP sertifikasına sahip olmayan tablet modelinin su geçiren bir yapı da olduğu karşımıza çıkmıştı. Buna ek olarak şu sıralar yeni iPhone 13 serisine odaklanan şirket, diğer teknolojik ürünler ile gündeme gelmeye devam eden şirket yeni bir kulaklık modeli ile anılmaya başlandı. Edindiğimiz bilgilere göre şirket 2022 yılın da Apple AirPods Pro 2’nci nesil kulaklığını karşımıza çıkaracak.

Hem tasarımı hem de performansı açısından farklı bir yapı da karşımıza çıkacak olan kulaklık modeli güçlenmiş hareket sensörü ile rakiplerine göz dağı verecek. Yeni kulaklık modeli hakkında bugün pek çok detaya ulaşma fırsatı bulduk. Gelen detaylar şu şekilde karşımıza çıktı. Hadi detaylara birlikte göz atalım.

Apple AirPods Pro 2’nci Nesil Kulaklık Geliyor

Çeşitli söylentiler ile karşımıza çıkan yeni kulaklık modelinin 2022 yılın da karşımıza çıkacağı ortaya çıktı. Beyaz bir renk tasarımına sahip olacak olan kulaklıkta güçlendirilmiş hareket sensörleri yer alacak. Performansı bakımından etkileyici olacak olan kulaklık, uzun süreli bir müzik dinleme deneyimi vadedecek. Eski seriye nazaran daha küçük bir tasarıma sahip olan kulaklık modeli, kullanıcılarına yüksek bass oranı sunuyor. 5 saatlik bir pil ömrü sunacak olan kulaklık 2022 yılında raflardaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu