BilgisayarGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Flex Note Tanıtıldı! Gelecekten Geliyor

Katlanabilir ekranlar ve katlanabilir ürünler düşünüyorsanız, normalde aklınıza gelen ilk elektronik üreticisi Samsung olur. Bakıldığı zaman marka Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serisi modellerle bu segmentin büyük bölümünü ele geçirmiş durumda. SID 2022 Display Week etkinliği gösterdi Samsung sadece katlanabilir telefonlara yoğunlaşmak istemiyor. Şirket mobil bilgi işlem cihazlarımızı daha da yenilemek istiyor. Bu noktada etkinlik kapsamında Samsung Flex Note adlı yeni bir katlanabilir ekran tasarımı ortaya çıkardı. Flex Note, katlanabilir mobil cihazlarda sonraki seviyeyi temsil ediyor.

Samsung Flex Note’a dair ilk görüntü paylaşımını şirkete yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kaynak yaptı. Kullanıcı ürünün harika göründüğünü ve yakında piyasaya sürülmesini temenni ediyor.

Samsung Flex Note Neler Sunuyor?

Samsung ayrıca çevrimiçi haber odası aracılığıyla Flex Note’un birkaç fotoğrafını paylaştı. Fotoğraflara bakıldığında, Flex Note tasarımının katlanır notebook ve tablet hibrit tasarımına benzediği görülüyor. Dizüstü bilgisayar kullanımı için daha büyük bir ekrana sahip olsa da, Z Fold 3 gibi mevcut Galaxy Z Fold serisinde gördüğümüz tasarımın aynısını sunuyor. Cihazın sol alt köşesinde Windows Başlat Menüsü logosu gösterildiğinden, Flex Note Windows ile çalışıyor gibi görünüyor.

Tasarımın dikkate değer özelliği, açıldığında, medya tüketimi sırasında, video izlerken daha fazla ekran alanı sağlamak için klavyenin kaybolabilmesidir. Bu, donanım tuşlarına sahip geleneksel dizüstü bilgisayarları kullanırken yapamayacağınız türden bir şey.

Tasarımın bir başka avantajı da kişiselleştirme gibi görünüyor. Kullanıcılar klavye ayarları menüsünde basit bir geçişle RGB ya da pastel görünüm elde edebiliyor.

Samsung’un mevcut katlanabilir modelleriyle karşılaştırıldığında , etkinlik sırasında sergilenen Flex Note tasarımı, ekran çok daha büyük olmasına rağmen çok daha ince bir kasaya sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu