Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A50 Android 12 Güncellemesi Alacak Mı?

Android 12 Beta güncellemesi bazı telefon modelleri için yayınlandı. Peki Samsung Galaxy A50 Android 12 güncellemesi alacak mı?

Android 12 güncellemesi aylardır merakla bekleniyordu. Bu sabah saatlerin de belirli telefon modelleri için güncelleme yayınlayan Google yakında yeni telefonlarını da karşımıza çıkacak. Katlanabilir Pixel modelleri üzerinde çalışmaya başlayan şirket, yakında yeni işletim sistemini tam sürüm olarak piyasaya sürecek. Yeni işletim sistemi merakla beklenmeye devam ederken, bugün Samsung Galaxy A50 için de beklenen haber geldi. Milyonlarca kullanıcının beklediği güncelleme bazı telefonlara yüklenmeye devam ederken, Samsung cephesinden de cevap geldi.

Yakında Android tabanlı akıllı saatler üretmeye devam edecek olan Samsung şirketi yeni güncellemeyi alacak mı almayacak mı merak konusu olmuştu. Hem ülkemiz de hem de dünya da milyonlara hitap eden şirket, bir telefon modeli için beklenen duyuruyu yaptı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy A50 Android 12 Güncellemesi Alacak Mı?

Edindiğimiz bilgilere göre A50 akıllı telefon yeni işletim sistemini almayacak. Android 11 üzerinde hayatına devam edecek olan telefon yeni işletim sistemine uygun bir altyapıya sahip olmayacak. 2019 model akıllı telefonların yeni güncellemeyi almayacağını ifade eden şirket yetkilileri, 2019 model telefonların Android 11 alabileceklerini belirttiler. A50 için Android 11 tabanlı Une UI 3.x güncellemesinin son büyük güncelleme olduğu ifade edilirken yeni işletim sistemini alacak olan Samsung marka telefonların da belli olmadığı söylendi. Beta olarak yayınlanan güncelleme şu sıralar Xiaomi ve OPPO gibi bazı telefon modellerin de kullanılmaya başlandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu