Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M42 Fiyatı Sızdırıldı! Tahminleri Alalım!

Akıllı telefon pazarının lideri olan Güney Koreli şirket, Samsung Galaxy M42 fiyatı ile gündeme geldi. Cihazın fiyat etiketi sızdırıldı.

2021’in başından bu yana peynir ekmek gibi güncelleme yayınlayan Güney Koreli teknoloji devi akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü markalar için katlanabilir akıllı telefon ekranları üzerinde çalışan şirket yepyeni amiral gemileri ile de adından söz ettiriyor. Şu sıralar Samsung Galaxy M42 akıllı telefon ile gündemden düşmeyen şirket bugün de fiyat etiketi sızıntısı ile haberlerimizde kendine yer buldu. Cihazın fiyat etiketi oldukça uygun bir yapıda karşımıza çıkacak. Samsung ortalığı yakacak.

Akıllı telefon pazarında rekabet kaldığı yerden devam ederken pazarın lideri Güney Koreli teknoloji devi de yepyeni gelişmeler ile haberlerimizde boy göstermeye devam ediyor. Başarılı grafikler çizmeye devam eden şirket yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesini daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce yaptığımız haberler de bu telefon modelinin Galaxy M42 olduğundan söz etmiştik. Bugün yapılan sızıntılar ile telefonun nasıl bir fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceği belli olmuş oldu.

Samsung Galaxy M42
Samsung Galaxy M42

Samsung Galaxy M42 Fiyatı İle Cüzdan Dostu Olacak

Bugün internetin derinliklerinde elde ettiğimiz bilgiler de Galaxy M42’nin 266 dolar – 333 dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip olacağını öğrendik. M serisinin ilk 5G akıllı telefonu olacak olan Galaxy M42 6,6 inç AMOLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 20MP selfie kamerası, 48MP arka kameraya sahip olacak olan akıllı telefon 6GB ve 8GB RAM seçeneğine sahip olacak. 128 depolama alanına sahip olacak olan telefon, Snapdragon 750G işlemciden güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu