Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung’un En Ucuz 5G telefonu Galaxy A13 5G Karşınızda!

Samsung Galaxy A13 5G, markanın 5G destekli en ucuz telefonu olacak. Görüntüleri sızdırılan telefon bakalım özellik tarafında neler sunacak?

Samsung, diğer pek çok rakibi gibi daha uygun fiyatlı akıllı telefonlara 5G özelliği getirmek istiyor. Bu noktada Galaxy A20 serisi bazı modellere bu yıl 5G desteği yer aldı. Şimdi ise Galaxy A10 serisi telefonlara 5G özelliği geliyor. Bu noktada markanın karşımıza çıkaracağı telefon Samsung Galaxy A13 5G olacak. Şimdi telefonun tasarımına ve başlıca özelliklerine göz atalım.

Galaxy A13 5G, Kasım 2020’de duyurulan Galaxy A12’nin devam modeli olarak karşımıza çıkacak. Ürün döngüsü göz önüne alındığında Galaxy A13 5G’nin bir ay içerisinde tanıtılacağını söyleyebiliriz. Telefonun yayınlanan görüntüleri hem umut verici hem de can sıkıcı. İlk olarak çentikten başlayalım. Artık modern telefon anlayışında yeri olmayan çentiğin giriş seviyesi telefon segmentinden bile çıkarılması gerekiyor. Galaxy A13 5G ne yazık ki öncül modelinde olduğu gibi su damlası çentikle geliyor.

Arka bölümdeki kamera dizilimi ise telefona farklı bir hava katıyor. Galaxy S21 serisiyle başlayan bu kamera dizilimi artık uygun fiyatlı Samsung telefonlarda da kullanılacak.

Telefonun başlıca özelliklerine gelince; ekran tarafında 6.48 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir LCD panel bizleri karşılıyor. Dimensity 700 işlemcisinden güç alacak telefonda bellek birimi 4GB RAM + 64GB ve 6GB RAM + 128GB şeklinde olacak.

Galaxy A13 5G’nin ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Bu kameraya 5 megapikel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Telefonun şaşırtıcı bir diğer özelliği ise 25 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğündeki pili. Siz ne düşünüyorsunuz? Galaxy A13 5G kendi segmenti göz önüne alındığında fazlasıyla iddialı görünüyor değil mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu