Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Redmi’nin yeni nesil amiral gemisi Avengers videosunda resmen göründü!

Redmi Xiaomi ile yollarını ayırdığından beri oldukça agresif işlere imza atıyor. Redmi 7 Pro ile özellikle Çin pazarında büyük bir popülarite yakalayan üretici ne zaman Xiaomi‘den tam anlamıyla kopacak bunu bilemiyoruz ama Redmi Snapdragon 855 yonga seti destekli yeni bir telefon üzerinde çalıştığını şirketin başındaki Wang Teng tarafından resmen açıkladı. Telefonun teknik özellikleri ve bazı bilgileri sızdırıldı ve Redmi’nin pop-up açılan bir ön kameraya sahip telefon ile karşımıza çıkacağı da açıklandı. Bugün ise telefonun ilk videosu yayınlandı. Bu videoda Avengers Endgame kullanılıyor ve Redmi Marvel ile bir birliktelik yapıp yapmayacağı da kafaları karıştırdı. Dilerseniz öncelikle videoyu izleyelim.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Redmi Snapdragon 855 ve pop-up kameralı telefonu ile karşımızda!

Redmi en ucuz Snapdragon 855 yonga setinin peşinde koşuyor ve düşük bütçeli pazarlarda da böyle başarılı olmak istiyor. Hiçbir yazılım ve donanım inovasyonu taşımayan Xiaomi Redmi markası uzun süreli yarışta başarılı olabilir mi yoksa 2 yıl önceki Vivo teknolojilerini kullanmaya devam edecek mi bunu da zaman içinde göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu