Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X6 Serisi Harikalar Yaratmaya Geliyor, Özellikler Fena!

Mobil pazarın dev isimlerinden OPPO, Find X6 akıllı telefonu için büyük hazırlıklarda. Akıllı telefon şimdi yeni detaylarıyla gündemde.

Akıllı telefon dediğimize aklımıza belli başlı markalar gelir. Bu markalar arasındaki en popüler isimlerden olan OPPO, yeni bir amiral gemisi telefonu için büyük hazırlıklara geçti. OPPO Find X6 ismiyle çıkış yapması beklenen telefon, yeni detaylarıyla karşımızda. Tüm detaylara göz atalım.

OPPO Find X6 Serisi Neler Sunacak?

Akıllı telefon dünyasının ünlü sızıntıcısı Digital Chat Station, OPPO’nun yaklaşan amiral gemisi Find X6 modeli hakkındaki yeni detayları ortaya çıkardı. Gelen bilgilere göre serinin normal sürümü, ön kısmında 1.5K piksel çözünürlüğünde ekran taşıyacak. Find X6 Pro ise 2K çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranların yüksek yenileme hızı sunacağı kesin.

Buna ek olarak Find X6’nın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle destekleneceği bildirildi. Find X6 Pro ise Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefona 12GB RAM ve 512GB dahili depolama destek sunacak.

Kamera konusunda ise büyük gelişmeler mevcut. Kaynaklar her iki modelinde 1 inç büyüklüğünde IMX989 sensöre sahip olacağını aktarıyor. MariSilicon X görüntü işleme birimiyle bu iki cihaza da optik destek sağlanacak. Pro modelin 50 Megapiksel birincil kamerasına ek olarak iki adet 50 Megapiksel lens eşlik edecek. Ana modelin üçüncül kamerası ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Find X6 serisinin 2023 yılının ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yakında tanıtılacak olan serinin gelişmeleri için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu