Akıllı SaatBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Watch S2 ve Buds 4 Fiyatları Duyurudan Önce Sızdırıldı

Xiaomi, 1 Aralık tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte Xiaomi Watch S2 ve Buds 4 giyilebilir cihazları duyuracak. Cihazların fiyatları şimdiden belli.

Xiaomi, 1 Aralık tarihinde Xiaomi 13 ve 13 Pro modellerini duyuracağını resmi olarak açıkladı. Etkinlikte merakla beklenen telefonların yanı sıra iki ürün daha tanıtılacak: Xiaomi Watch S2 akıllı saat ve Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklık.

Her iki ürün hakkında Xiaomi tarafından paylaşılan görseller dışında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Neyse ki etkinliğe sadece 3 gün hala güvenilir bir kaynak ürünlerin fiyatlarını ortaya çıkardı.

Xiaomi Watch S2 ve Buds 4 Karşınızda!

Öncelikle fiyatlar Çin pazarı için. Watch S2 ve Buds 4 Çin dışına çıktığında fiyatlarda değişiklik olacaktır. Bu değişiklik genellikle artış tarafında olmakta. Kaynağın aktardıklarına göre yeni nesil kablosuz kulaklık 600 yuan / 83 $ fiyat etiketi taşıyacak. Kulaklık yeşil, siyah ve beyaz renklerle geliyor.

Söz konusu saat olduğunda ise ürün 42 mm ve 46 mm şeklinde iki seçenekler çıkış yapacak. Siyah, altın ve gümüş renklere sahip olan Watch S2’nin 138 $ başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.  

Xiaomi Buds 4, Buds 3’ün devam modeli olacak. Ancak kulaklık bu yıl ağustos ayında piyasaya sürülen Buds 4 Pro’nun hafifletilmiş bir versiyonu olacak.  Watch S2 ise geçen yılki Watch S1’in yerini alacak. 

Xiaomi Buds 4’ün teaser görüntüsü, her kulaklıkta mikrofon kesikleri bulunan AirPods benzeri bir kulak içi tasarımı ortaya koyarken, şarj kutusu çift tonlu bir tasarıma sahip. Xiaomi Watch S2, sağ tarafta dairesel bir kadran ve hap şeklindeki iki fiziksel düğme ile görülüyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu