Akıllı TelefonGenelOPPO

Oppo Find X7 Pro, Kamerasıyla iPhone 15 ve Galaxy S24’ü Gölgede Bırakacak!

OPPO, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak uygun fiyatlı A2 modeliyle karşımıza çıkan şirketin bir sonraki ürünü isem Find X7 Pro olacak. Çinli üreticinin kelimenin tam anlamıyla amiral gemisi olması planlanan telefondan beklentisi ise büyük. Hatta şirket, Oppo Find X7 Pro’nun ilklerin telefonu olmasını istiyor. Bu doğrultuda cihaz, çift periskop lens desteğine sahip ilk telefon olacak.

Oppo Find X7 Pro, Çift Periskop Kamera ve Yüksek Performansla Rekor Kıracak

OPPO, 23 Kasım’da Çin’de düzenlenen bir etkinlikte yeni Reno11 serisini ve Pad Air 2 tabletini tanıtacak. Ancak tüm bu ürün yağmuruna rağmen gözler, 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Find X7 serisinde. Özellikle de bunlar arasında en öne çıkan model olması beklenen Find X7 Pro’da. Bu nedenle şimdiden bu telefonla ilgili bilgiler ve sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Son ortaya çıkan sızıntı ise kamera özellikleri hakkında oldu. İddiaya göre, Oppo Find X7 Pro, dünyanın ilk çift periskop telefoto kameraya sahip akıllı telefonu olacak. Üstelik cihaz dörtlü bir dizilim kullanacağı için bunlara iki lens daha eşlik edecek. Bunlardan bir tanesi ise 1 inç boyutunda 50 megapiksel LYT-900 ana kamera olacak.

Ayrıca, cihaz, 1/1.56 inç boyutunda ve 2.7x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksel IMX890 sensörü ile birlikte gelirken, 1/2.4 inç boyutunda ve 6x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksel IMX858 sensöre de sahip olacak. Tüm bunlara Snapdragon 8 Gen 3 de eklenince Oppo Find X7 Pro kuşkusuz iPhone 15’lerin ve henüz tanıtılmamış Galaxy S24 serisinin en büyük rakibi olacak

Teknoloji ve Futbol Birleşti! vivo, UEFA’nın EURO 2024 Ortağı Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu