Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20 Lite sızdırıldı! İşte Huawei’in bir sonraki bombası

Huawei ekim ayında Mate 20 serisini duyuracak. Kısa süre önce sızdırılan yazılım bilgilerine göre seri, Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 Lite modellerinde oluşacak. Muhtemelen Huawei-Porsche ortak yapımı özel üretim bir model daha göreceğiz. Sızıntıların yoğun geldiği bir dönemde bu defa Huawei Mate 20 Lite karşımıza çıktı.

Huawei Mate 20 Lite karşınızda!

Huawei’in orta segmentteki bir sonraki temsilcisi Çin’de TENAA  tarafından onaylanmış olacak ki, telefonun bazı görüntüleri sızdırıldı.

Ahize ve çift ön kameraya bakılırsa Mate 20 Lite çentikli bir yapıyla çıkış yapacak. Bunun dışında ekran çerçeveleri Mate 10 Lite’a göre önemli ölçüde azaltılmış.

Telefonun arka kısmında çift kamera ve parmak izi tarayıcısı alt alta dizilmiş. Bu dizilimi daha önce Mate 10 Pro’da gördük. Ek olarak kameralar ve tarayıcıyı içerisine alan bir şerit göze çarpıyor. Telefona farklı bir görünüm kazandırdığı ortada.

Mate 20 Lite’ın teknik özellikleri şu an için gizemini koruyor. Fakat telefona güç verecek işlemcinin Kirin 710 olduğunu şimdiden biliyoruz. Selefi gibi dört kameranın eşlik edeceği telefonda incelenen çerçevelerle birlikte ekran biraz daha büyüyebilir.

Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu