Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Yine Bir İlke İmza Atacak! 17 Mart’ı Bekleyin

Peynir ekmek gibi akıllı telefon satışlarına devam eden Xiaomi, 17 Mart’ta Xiaomi Redmi Smart TV televizyonunu piyasaya sürecek, çok da güzel olacak.

Hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında birbirinden kaliteli akıllı telefon modellerini piyasaya süren Çinli teknoljoi devi Xiaomi bu yıl içerisinde araç modeli ile de karşımıza çıkacak. Hemen hem her sektörde boy göstermeye başlayan şirket bu yıl içerisinde yeni katlanabilir telefonların yanı sıra kendine has donanımlara sahip araç modeli ile de adından söz ettirmeye çalışacak. Katlanabilir telefon için Samsung ile el sıkışan şirket, katlanabilir telefon ekranlarını böyle temin etmiş olacak. Farklı telefon modellerinin yanı sıra televizyon modelleri ile de kullanıcıların karşısına çıkan şirket, 17 Mart’ta Xiaomi Redmi Smart TV ile görücüye çıkacak.

Redmi serisi telefonları ile oldukça sevilen ve milyonlarca adet satan şirket şimdi de yeni televizyon modeli ile bu başarıyı sürdürmeyi deneyecek. Kaliteli ve ucuz ürünleri ile oldukça güzel bir kitleye hitap eden Çinli teknoloji devi şu sıralar 17 Mart için geri sayıma başladı. Şirket 17 Mart’ta yeni bir televizyon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

"<yoastmark

Xiaomi Redmi Smart TV 17 Mart’ta Lansmana Çıkacak

Geçtiğimiz günlerde Hindistan’da düzenlenen Redmi Note 10 serisinin lansmanında yeni bir ürünün daha geleceğini işaret eden Çinli şirket, yeni gelen bilgiler ile merakları da giderdi. 17 Mart’ta yeni bir lansman planlayan şirket bu lansmanda Redmi markalı ilk Smart televizyonunu kullanıcılarının beğenisine sunacak. İnternete düşen bir poster ile ortaya çıkan televizyon modeli hakkında ne yazık ki pek bir bilgi yer almıyor. Geçtiğimiz dönemlerde 65 inç ve 70 inç gibi televizyon modelleri ile karşımıza çıkan şirket, bir sürpriz yaparak 80 inçten daha büyük bir televizyon modelini piyasaya sürebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu