Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ROG Phone 3 oyuncu telefonu gerçek görüntüsü ve videosu ile birlikte sızdırıldı!!!

Asus’un iddialı özellikler ile piyasaya süreceği Rog Phone 3 oyuncu telefonu, bugün gerçek görüntüsü ve videosu ile birlikte sızdırıldı.

Asus Rog Phone 3 ‘ün sızıntıları dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok özellikleri ile Tenna sitesinde sızdırılan bu telefon, şimdi de Weibo’da gerçek görüntüsü ve videosu ile  birlikte ortaya çıktı. Sızdırılan bu görüntüler, ilk olarak cihazın 64 megapikselli bir ana kameraya sahip olacağını ortaya koyuyor. Buna ek olarak bu kameranın çerçevesinde de “64MP Quad Bayer”  yazısı yer alacak. Ayrıca, şirketin bir önceki modeli ROG Phone 2‘de olduğu gibi, bu telefonun arkasında da  “Tencent Gaming” markasının adı yazacak. Bildiğiniz üzere Rog Phone 2,  Tencent Games’in özel bir telefonu olarak piyasaya sürüldü. Bunun yanı sıra cihaz sadece Çin ile sınırlı kaldı.

Görünüşe göre Asus bu politikayı yeni modelinde de sergileyecek gibi. Ancak umuyoruz ki cihaz bu sefer Çin dışına çıkarılır. Aksi taktirde bekleyenleri epey hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Başka bir detaya geçecek olursak Rog Phone 3, Rog Phone 2‘ye kıyasla daha küçük ve daha temiz bir havalandırma ile gelecek. Buna ek olarak cihazda  6.59 inç’lik bir AMOLED FHD Plus ekran bulunacak. (120Hz veya 144Hz).

Gücünü Snapdragon 865 SoC‘dan alacak olan Rog Phone 3,  LPDDR5 destekli 16GB RAM, UFS 3.0 depolama ve 30W hızlı şarja sahip  6.000 mAh’lik bir pil ile gelecek. Ayrıca bu telefonun geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan 646.000′lik Antutu skoru da şimdiden rekorları alt üst edecek gibi duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu