Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 2 cephesinde sevindiren gelişme!

Sony, şubat ayında standartların dışında bir ekrana sahip olan Xperia 1 akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni nesil telefonda 21:9 en boy oranının yanında 4K çözünürlüklü bir OLED ekran kullanılıyor. Daha Xperia 1 satışa sunulmazken, Japonya’dan telefonun devam modeline ilişkin bilgiler geldi. Sony Xperia 2 hakkında ilk bilgileri aktarıyoruz.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Sony Xperia 2 OLED ve LCD ekran ile geliyor

Kaynaklara göre Sony bir sonraki tepe modelde OLED ve LCD ekranlı versiyonları hazırlıyor. OLED ekranlı telefonda bir kez daha 6.5 inç büyüklüğünde 4K panel göreceğiz.

LCD ekranlı modele baktığımızda ise 6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü bir panel kullanılacak. Bu gelişme haliyle telefonun fiyatını daha aşağılara çekecek. Baktığımızda hala birçok üretici premium segment telefonlarda Full HD + çözünürlüklü ekran kullanmayı sürdürüyor. Bunun en yakın örneği Huawei P30 modeller oldu.

Xperia 2’nin LCD ekranlı versiyonunda daha küçük bir ekranın kullanılacağı iddiası akıllara kompakt serisini getirmedi değil. Bunun yanında Sony, ağustos ayında duyuracağı telefonları Xperia 2 Pro ve Xperia 2 şeklinde isimlendirebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu