AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods Pro Fiyatı Düştü! Fırsat Kaçmaz!


Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods Pro, yükselen kurlardan sonra zamlanmıştı. Bugün ise kampanya ile indirimli fiyatla satılıyor.

Apple Türkiye, ülkemizdeki kurların bir anda fırlamasından sonra satışları Apple Store üzerinde durdurmuştu. 2 gün sonra ise Apple’dan beklenen zam haberi geldi. Tüm ürünlerine yüzde 25 ila 30 arasında zam yapan Apple, kurlar karşısında maalesef ki başka çıkar yolu bulamamıştı. Çünkü eski fiyatlar dolar 10 civarındayken belirlenmişti. Bu zamdan sonra AirPods Pro modelinin fiyatı 3.599 TL‘ye çıkmıştı. Zamanında 1.699 TL‘ye satılan bu kulaklık şimdi bir indirim haberi ile karşımıza çıktı.

AirPods Pro’yu şu sıralar yüzde 17 indirim ile 2.999 TL‘ye satın almak mümkün. Muhtemelen bu son stoklar. Bu kampanyada satılan kulaklıklardan sonra fiyatları yine 3.599 TL seviyesinde göreceğiz. Eğer Apple ekosistemindeyseniz ve kablosuz ses kalitesi yüksek bir kulaklık almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirmenizde fayda var. Aksi durumda bu fiyatları bir daha göremeyebilirsiniz.

AirPods Pro

Apple ekosisteminde son güncellemeler ile tam uyumlu bir şekilde çalışan AirPods Pro, sunduğu ses kalitesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle Apple Music‘te bu iPhone üzerinde kullanabileceğiniz en iyi alternatif olan Pro modelde, Bluetooth 5.0 bağlantısı ve Apple H1 çipi yer alıyor. Gürültü engelleme ve şeffaf mod ile gelen kulaklık, iOS 15 güncellemesi ile ses yükseltme özelliğine de sahip oldu. Bu özellik ile duymada sorun yaşayanlar dış sesleri daha net ve yükseltilmiş bir şekilde duyabiliyor.

AirPods Pro özellikleri

  • Apple H1 Çipi
  • Bluetooth 5.0 bağlantısı
  • AirPods Pro’daki Aktif Gürültü Engelleme, her bir kulağa ve kulaklık uyumuna sürekli olarak uyum sağlamak için gelişmiş yazılımla birleştirilmiş iki mikrofon kullanır.
  • Uyarlanabilir EQ, müziğin düşük ve orta frekanslarını kişinin kulağının şekline göre otomatik olarak ayarlar ve bu da zengin, sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlar.
  • Şeffaflık modu, kullanıcılara, ister koşuya çıkarken trafiği duymak isterse sabah işe giderken önemli bir tren duyurusunu duymak olsun, etraflarındaki ortamı duymaya devam ederken aynı anda müzik dinleme seçeneği sunar.
  • Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık modları arasında geçiş, gövdede yeni, yenilikçi bir kuvvet sensörü kullanılarak doğrudan AirPods Pro’da yapılabilir.
  • Kuvvet sensörü ayrıca parçaları çalmayı, duraklatmayı veya atlamayı ve telefon aramalarını cevaplamayı veya kapatmayı kolaylaştırır.
  • Sesle etkinleştirilen Siri, bir şarkı çalmak, ses seviyesini artırmak, arama yapmak veya yol tarifi almak için eller serbest “Hey Siri”yi etkinleştirmek için H1 çipini kullanır.
  • Ses Paylaşımı, ikinci bir AirPods çiftini iPhone veya iPad’in yanına getirerek aynı şarkıyı dinlemeyi veya bir arkadaşınızla aynı filmi izlemeyi kolaylaştırır.
  • Mesajları Anons Et, gelen mesajları ulaşır ulaşmaz otomatik ve rahat bir şekilde söyler ve bir telefon görüşmesi yapıldığında veya Ses Paylaşımı aracılığıyla medya paylaşıldığında, Siri araya girmemesi gerektiğini bilir.
  • Sensörler: Çift optik sensörler, Hareket algılayıcı ivmeölçer, Konuşma algılayıcı ivmeölçer, Kuvvet sensörü
  • Tere ve suya dayanıklı (IPX4)
  • Şarj kutusu, Qi sertifikalı şarj cihazları veya Lightning konektörü ile çalışır
  • Tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi (Aktif Gürültü Önleme ve Şeffaflık kapalıyken 5 saate kadar), Tek şarjla 3,5 saate kadar konuşma süresi
  • Kablosuz şarj kutusuyla 24 saatten fazla dinleme ve 18 saatten fazla konuşma süresi, kutuda 5 dakika yaklaşık 1 saat dinleme süresi veya yaklaşık 1 saat konuşma süresi sağlar
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu