Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 arka kapağı sızdı! Eee, bu resmen Galaxy S11!

Bir süredir haberlerini yaptığımız Huawei P40 arka kamera tasarımı ve kapak yapısı resmen karşımıza çıktı. Bu aynen Galaxy S11 diyeceksiniz…

Akıllı telefon pazarında markaların birbirleri ile konuşmadan bir anda aynı şeyi düşünmeleri ile ilgili durumlar ile karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz. Üreticiler her geçen gün birbirlerine benzerken bugün de Huawei P40 arka kapak görselleri ortalığı

Google Pixel 4 serisi ile iPhone 11 ailesinin arka kamera tasarımlarının birbirine benzediği gibi göreceksiniz Huawei P40 ile Samsung Galaxy S11 serisi de birbirinin neredeyse aynı kamera tasarımına sahip olacak. Zira ortaya çıkan görsellerde bunu söylüyor.

Baktığınızda bu tasarımın sızan diğer render görseller ile aynı olduğunu anlıyoruz.

Bu arka kamera yapısının hemen hemen aynısının Galaxy S11 serisi içinde sızdırıldığını hatırlayalım.

Galaxy S11 Plus
Galaxy S11 Plus

Telefonun teknik detayları henüz netlik kazanmış olmasa da P40 serisinde Kirin 990 ve P40 Pro serisinde de Kirin 990 5G versiyonları kullanılacak. Bu da P40 Pro‘nun ülkemiz pazarında satışa sunulmasını pek mümkün kılmıyor.

Henüz üreticiler 5G telefonlarını Türkiye pazarına getirip getirmeme kararı verebilmiş değil. Samsung, Huawei, Xiaomi ve OPPO 5G modellerinin hiçbirini ülkemiz pazarında satışa sunmadı. Görünen o ki 2020 yılında da satışa sunmayacak. Ekran tarafında P40 serisinin 6,7 inç boyuta çıkması bekleniyor.

Tasarımlar birbirine her geçen gün benzerken üreticiler 2020 yılında bakalım ne şekilde farklılaşacaklar?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu