Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

POCO F3 GT Şaşırtmadı, İşte Resmi görüntü ve Özellikler

Sadece dört gün sonra resmi duyurusu gerçekleşecek POCO F3 GT cephesinde tüm detaylar açığa çıkmış durumda. Telefon tasarımıyla şaşırtmadı.

POCO F3 GT cephesinde sürpriz yaşanmadı. 23 Temmuz tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek amiral gemisi katili telefon hem teknik özellikleri hem de tasarımı itibariyle Redmi K40 Gaming Edition’un aynısı olacak.

6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde 120Hz tarama 480Hz dokunmatik örnekleme hızında AMOLED ekran telefonun güçlü yanlarından biri olacak. MediaTek’in 6nm üretim sürecine sahip Dimensity 1200 platformundan güç alacak telefon kutudan MIUI 12.5 sürümü ile çıkacak. Telefonda 64 megapiksel üçlü kamera sistemi olacak.

Yana monte parmak izi tarayıcısıyla gelen telefonda tetikleyici butonlarda göze çarpıyor. Bu butonlar oyun oynanmadığı zaman istenirse gizlenebilecek. Alüminyum alaşımlı kaya sahip olan F3 GT’nin arka bölümde RGB aydınlatma olacak. X ekseni motoru ve soğutma sistemi yine telefonda oyun severlerin ilgisini çeken bazı gelişmeler olacak.

67 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.065 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlör göreceğiz. F3 GT, sadece 8.3 mm kalınlığı ve 205 gram ağırlığıyla diğer oyuncu telefonlarına kıyasla daha ince ve hafif görünüyor. 400 dolar başlangıç fiyatıyla çıkış yapacak telefonun aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu