AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bu Devasa Parlak Küre, Dünyada İlk Yüzen Apple Store. Yok Artık!

Bu devasa parlayan küre, dünyanın ilk yüzen Apple Store. Singapur körfezinde yer almaktadır. İşte orada çekilmiş etkileyici kareler…

Apple’ın dünya çapındaki perakende ağı, koronavirüs salgını sırasında zorlanıyor olabilir, ancak bu, şirketin pahalı görünümlü, benzersiz ve tuhaf dış tasarım tutkusuna engel olamadı. iPhone üreticisinin Singapur’da, şehir devletinin sahil şeridinde bulunan ve resmi olarak Apple Marina Bay Sands olarak bilinen en yeni perakende mağazası, bir dünyanın ilk unvanını talep edebilir: Gezegende suda yüzen tek Apple Store.

Gündüz vakti, yeni Marina Bay Sands mağazası, bir tür fütüristik tiyatro türünden garip bir uzay aracı gibi görünüyor. Ancak gece vakti, Singapur’un ikonik silüeti arka planda tüm ihtişamıyla aydınlatıldığında, mağaza gerçekten canlanıyor ve şirketin onu karanlıkta en iyi görüntülenen bir akşam figürü olarak tasarladığını açıkça anlayabilirsiniz.

apple

Konum hakkında ve iç mekanın tam olarak nasıl yapılandırıldığı gibi çok fazla ayrıntıya sahip değiliz. Mağazanın dünya genelinde Apple’ın 512. perakende mağazası olduğunu ve yakında açılacağını biliyoruz. MacRumors, Apple’ın mağazanın açılışını tanıtmak için hazırladığı, geceleri küreye yayılan ince ışık çizgilerinin görünümünü taklit eden özel bir grafik gösteren zarif, küçük bir teaser videosunu yayınladı.

9to5Mac, mağazanın “körfezdeki fener” olarak anıldığı yeni mağazayı tanıtan pazarlama görüntüleri ve afişler gibi görünen şeyler paylaştı.

“Gün boyunca, mağazanın cam panelleri Downtown Core’un yüksek silüetini ve dalgalanan suyun hareketini yansıtıyor. Slaytlardan biri, geceleri küre, Singapur’un Sonbahar Ortası Festivali’nde taşınan geleneksel fenerlerin tasarımını anımsatan hafif bir sıcaklıkla parlıyor. Köşk kubbesi bir okülüse doğru daralır ve engelsiz ışığın içeri girmesine izin verir. Mağazanın kuş bakışı görünümü, gökyüzüne bakan bir cam irise benziyor.”

Pazarlama materyaline göre mağaza, sınırlı doluluk, maske takma ve diğer temizlik gereksinimlerini içeren devam eden COVID-19 sağlık ve güvenlik çabalarına ilişkin olarak Singapur’un diğer Apple mağazalarında bulunan önlemlerin aynısını içerecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu