Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOMİXTeknolojiVideo İncelemeler

OMİX CEO’su Muzaffer Gölcü ile Yeni Ürünleri Konuştuk

Geçtiğimiz hafta içi yapılan OMİX lansmanı sonrasında OMİX CEO’su Muzaffer Gölcü ile X400, X600 ve X700 modellerini konuştuk.

Akıllı telefon pazarında rekabet her geçen gün daha da artıyor. Farklı oyuncuların da bu pazara girmeye başladıklarını görüyoruz. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk kez tanıştığımız Singapur merkezli firma OMİX yeni ürünlerini pazara sunmuştu. Kutu içinden şarj aletlerinin çıkartıldığı bir dönemde bluetooth kulaklık hediyesi ile bizleri bile şaşırtan OMİX, yeni ürünlerini de geçtiğimiz hafta yaptığı bir basın etkinliği ile bizlere sundu. Biz de yapılan lansman sonrasında Türkiye’nin Steve Jobs’ı olarak nitelediğimiz OMİX CEO’su Muzaffer Gölcü ile oldukça samimi bir röportaj gerçekleştirdik.

Yapılan lansmanda OMİX, 3 farklı telefon daha ekosistemin içine dahil etti. Daha önce hatırlayacağınız üzere X300 ve X500 serileri vardı. Bugün ise X400, X600 ve serinin en dikkat çeken modeli X700 modeli de bizlere sunuluyor. Bununla birlikte birçok IoT ekosistem ürününü de marka bizlere tanıştırdı. Önümüzdeki dönemde bu ürünlerin hepsini ve MİXO ekosisteminin detaylarını sizlerle paylaşacağız.

Yaptığımız  röportaj sırasında OMİX markasının üretimini Türkiye’ye taşıdığını ve şarj aletinin kablosuna kadar burada ürettiğinin bilgisini de Muzaffer Gölcü bizlerle paylaştı. Yakın dönemde ihracat yapmaya da başlayacak olan firma bu noktada oldukça önemli bir adım atıyor. Birçok kişinin yeni telefonlardan da bluetooth kulaklık çıkıp çıkmadığını merak ettiğini biliyoruz. Video içinde bunu da kendisine sorduk. Sizlerden sosyal medya üzerinden gelen tüm soruları ve özellikle güncelleme tarafını da kendisine sorduk.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu