Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 9 geliyor ama sakın Redmi Note 9 ile karıştırmayın

Bugün Xiaomi Hindistan Başkanı Manu Kumar Jain Mi 10 ve M10 Pro lansmanında tanıtılması beklenen Redmi 9 ile ilgili ilk kez konuştu…

Akıllı telefon pazarında koronavirüs sebebi ile ciddi bir stok sorunu baş göstermiş durumda. Üreticiler yeni telefonlarını tanıtıyorlar ama bir türlü yeterli miktarda satışa sunamıyorlar Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Xiaomi Hindistan Başkanı bugün Redmi 9 isminde bir telefondan bahsetti ve bu telefonu Redmi Note 9 ile karıştırmayın diye de tembihledi.

Hindistan pazarında Realme C3 modelinin başarısı sonrasında rotayı MediaTek G70 yonga setine çeviren Redmi markasının bu telefona benzeyen bir model yapacağı belirtiliyor. Telefon ile ilgili bilgi bulunmuyor ama Xiaomi’nin Mart ayının ikinci haftasında Hindistan pazarında Mi 10 ve Mi 10 Pro lansmanı yaparak telefonları satışa sunması bekleniyor. Tam bu lansman sırasında yeni telefon da gözler önüne serilecek.

Hintli basının sızıntılarıan göre telefonda 6,4 inç boyutunda Infinty-O çentikli bir IPS LCD ekran bulunacak. Bununla birlikte 64GB Hafıza ve 4GB RAM gücü telefona eşlik edecek. Fiyat tarafında bilgi bulunmuyor ama Realme C3 fiyatından yani 200 dolar seviyelerinden satışa sunulacaktır.

Kamera tarafında ise Hintlilerin sevdiği dörtlü kamera yapısı telefona eşlik edecek gibi görünüyor. Xiaomi mevcut telefonların üretimi ile ilgili sorun yaşarken sürekli olarak yeni telefonları pazara sunmasının sektöre nasıl bir faydası var bunun da takdirini sizlere bırakıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu