Akıllı TelefonGenelHarmonyOSHuawei

Huawei P60 Pro İşte Böyle Görünecek

Huawei P60 Pro cephesinden görüntüler gelmeye başladı. Telefonun nihai tasarımı güvenilir bir kaynak tarafından ortaya çıkarıldı.

Huawei P60 Pro gündemdem düşmüyor. Markanın 2023’te mart ya da nisan ayında duyuracağı amiral gemisi telefona dair sızıntılar sürerken, güvenilir bir kaynak bu bilgileri bir araya getirerek Huawei P60 Pro’yu oluşturdu.

İşte Huawei P60 Pro!

Telefonun ekranı beklendiği gibi kavisli bir yapıda olacak. Ön kamerayı içerisinde alan kesik, akıllara iPhone 14 Pro serisini ve Honor 80 Pro’yu getiriyor. Telefonun arkasına bakıldığında, P50 Pro ile kıyaslandığında yepyeni bir kamera dizaynı ile karşı karşıyayız. Sol üst köşede üç kamera alt alta sıralanırken, ortada ana sensör daha büyük boyutta. Öte yandan kamerayı içerisinde alan dikdörtgen bölüm içerisinde XMAGE ifadesi yer alıyor. Huawei, Leica ile işbirliğini sonlandırdıktan sonra Mate 50 Pro’da kendi geliştirdiği XMAGE görüntüleme teknolojisine yer verdi.

P60 Pro, son dönem Huawei telefonlarda olduğu gibi kamera birimiyle öne çıkacak. Telefonda yer bulacak sensörlere dair henüz bir bilgi bulunmazken, Mate 50 Pro’daki f/1.4 ila f/4.0 diyafram arasında geçiş yapabilen değişken diyafram biriminin P60 Pro’da yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan telefona Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Devam eden ambargolar nedeniyle işlemci 5G desteğinden yoksun olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu