Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Fold 3, Gücünden Ödün Vermeden İnce ve Hafif Olacak

Yeni bir rapora göre Vivo X Fold 3 oldukça ince ve hafif bir katlanabilir telefon olacak. Üstelik güçlü donanım özellikleri korunacak.

Katlanabilir akıllı telefon modelleriyle pazarda önemli bir konuma gelen Vivo, çok yakında X Fold 3 adlı yeni katlanabilir telefon serisini duyuracak. Seri diyoruz, zira bu defa daha üstün özelliklerle donatılmış bir de Pro modelin olacağı gelen bilgiler arasında.

Duyuru tarihi yaklaştıkça X Fold 3 serisi hakkında daha özel bilgilere ulaşıyoruz. Yeni bir raporda Vivo’nun katlanabilir telefonlarda kasa yapısını oldukça ince ve hafif tutacağı yönünde.

Vivo’ya göre katlanabilir akıllı telefon hayranları arasında temelde iki farklı talep öne sürülüyor. Bazıları mümkün olan en ince ve en hafif cihazı almak isterken, bazıları da ileri teknolojilerle donatılmış güçlü modeller istiyor.

Vivo X Fold 3 Serisi Fazlasıyla İddialı

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Vivo, X Fold3 ile birlikte bu iki kesimin isteklerine yanıt vermeye çalışacak. Seri, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak ve ince yapılarına rağmen etkili kamera birimlerine sahip olacak.

Vivo X Fold 3’te 1/1.3 inç sensör büyüklüğüne sahip 50 megapiksellik OmniVison OV50H ana kameraya yer verilecek. Telefon ayrıca ince kasa yapısı içerisinde etkili yakınlaştırma için bir de periskop kamera taşıyacak.

Digital Chat Station adlı kaynağa göre Vivo’nun yeni nesil katlanabilir akıllı telefonları mart ayı içerisinde tanıtılacak. Markanın aynı etkinlikte Vivo Pad 3 adlı bir tablet duyurusu da olacak. Vivo Pad 3‘ün Dimensity 9300 yonga setine sahip olması bekleniyor. Bazı raporlar, tabletin 3K çözünürlük ve 80W şarj desteği sunan 13 inçlik bir ekran sunacağını bildiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu