Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro’nun Çentikli Konsept Görüntüleri Yayınlandı

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Huawei Mate 50 Pro için yeni bir konsept oluşturuldu. Sıra dışı kamera ve ilginç bir şekilde çentik görüyoruz.

Huawei Mate 50 Pro hakkında son dönemde sızıntılarda artış gözleniyor. Yakın zamanda ortaya çıkan bazı görüntüler Mate 50 ve Mate 50 Pro’nun farklarını ortaya koydu. Ağustos ayında tanıtılması beklenen telefon serisinin neler sunacağının heyecanı giderek artarken, Mate 50 Pro’nun bir konsept videosu yayınlandı.

Daha önceki raporlara dayanarak oluşturulan render görüntülere bakılırsa Mate 50 Pro’da geniş bir alana yayılan bir çentik göreceğiz. Mate serisinde çentiğe aşinayız, fakat Apple’ın bile 2022 yılında terk etmeye başladığı çentiği Huawei’in bu özel telefonunda görmek şaşırtıcı olacaktır. Daha önce bu yönde bazı raporların yayınladığını hatırlatalım. Konsept video ayrıca telefonun dört bir yandan kavisli olduğunu gösteriyor. Bu ekran yapısını daha önce Huawei P40 Pro’da gördük.

Huawei Mate 50 Pro Yepyeni Bir Kamera Deneyimi Sunacak

Arka bölüme geldiğimizde en fazla heyecan yaratan kısmın burası olduğunu söyleyebiliriz. Mate 50 Pro’nun arkasında 4 sensörden oluşan büyük bir dairesel kamera modülü bulunuyor. Bu modül üzerinde XMAGE yazısı dikkatinizi çekmiştir. Leica ile yollarını ayıran Huawei, üst segment telefonları için bundan sonra süreçte XMAGE kamera görüntüleme sistemi yer alacak.  Bu marka, Huawei’nin tüm eski ve yeni teknolojilerini mobil fotoğrafçılık alanında birleştirecek. XMAGE ayrıca üç başlığa odaklanacak: Fotoğrafçılık deneyimi, kültür ve yenilik. Huawei Mate 50 serisi ağustos ayında HarmonyOS 3.0 sürümüyle çıkış yapacak. Şimdi konsept videoya göz atalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu