Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra Şarj Hızıyla Nihayet Tatmin Edecek

Galaxy S22 Ultra hızlı şarj tarafında nihayet beklentileri karşılayacak. Fakat bakıldığında hala rakiplerinin çok gerisinde.

Galaxy S22 Ultra 5G’nin şarj hızıyla ilgili bazı iddialar ortaya saçılmaya başlandı. Seride yer alacak diğer iki telefon olan Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus (ya da Pro) maksimum 25 watt şarj çıkışı sağlayacak.

S22 Ultra bu ikiliden farklı olacak. Malumunuz Samsung son dönemde Ultra modeli donanım tarafında özel bir yere koyarak diğer iki modelle aradaki farkı her geçen yıl açıyor.

S22 Ultra 5G, hızlı şarj söz konusu olduğunda da serinin diğer iki üyesinden daha hızlı olacak. Sektörün saygın bilgi kaynaklarında Ice Universe, S22 Ultra’nın 45 watt hızlı şarj desteğiyle geleceğini bildirdi. Kaynağa göre telefonda 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak ve bu pilin yüzdeki 70’nin şarj olması 35 dakika sürecek. S22 Ultra bazı rakipleri ile kıyaslandığında hala yavaş, fakat Galaxy S21 Ultra ile kıyaslandığında gelişim hiç de fena değil.

Öte yandan Galaxy S22 Ultra’nın koruma camı sızdırıldı. Bu görüntü telefonun oldukça ince ekran çerçevelerine sahip olacağını onaylıyor. Galaxy S21 Ultra’dan farklı olarak köşelerin daha belirgin olduğu dikkatlerden kaçmayacaktır. S22 Ultra, dahili S-Pen yuvası ile birlikte Galaxy Note serisinin tasarım anlayışını sürdürecek. Galaxy S22 ve S22 Plus’ta ise köşeleri yuvarlatılmış anlayış sürecek.

Son dönemde yayınlanan bazı raporlar göre Galaxy S22 Ultra’da 6.8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Birbirinden bağımsız olarak yerleştirilen kamera sensörleri 108 megapiksel, 12 megapiksel ultra geniş açılı, 12 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel periskop kamera şeklinde. Bölgeye göre Snapdragon 898 ve Exynos 2200 işlemcilerinin kullanılacağı telefon Türkiye’de Exynos versiyonuyla satışta olacak.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu