Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y75 5G Özellikleriyle İlk Kez Karşımıza Çıkıyor!

Vivo’nun yeni çıkaracağı Y serisinden olan Vivo Y75 5G modeli ilk kez Geekbench listesinde görüntülendi! İşte özellikleri…

Vivo son zamanlarda çıkaracağı akıllı telefonlarına yeni bir seri yaratmaya çalışıyor. Y olarak adlandırılmasını beklediğimiz serinin ilk modellerinden biri ise Geekbench listesinde görüntülenen ve özellikleri sızdırılan Vivo Y75 5G oluyor. Resmi tanıtımının öncesinde sızdırılan cihazın özellikle orta segment için fiyat-performans anlamında iddialı olacağını düşünüyoruz. Daha fazla oyalanmadan özellikleri incelemeye geçelim!

Vivo Y75 5G Özellikleri Neler? 

Kutusundan Android 11 ile çıkması beklenen cihazın özellikleri yalnızca Geekbench 5 ve IMEI üzerinden yayınlanan bilgiler kadarıyla elimize geçmiş bulunuyor. Dolayısıyla her detayını şu anda bilmek mümkün değil. Yine de cihaz hakkında konuşacak olursak dün ortaya çıkan Vivo Y73 modelinden sonra bu modelle birlikte serinin kullanıcılara kesin olarak sunulacağını söyleyebiliriz. Daha detaya inmek gerekirse V2060 model numaralı cihazın teknik detayları da elimizde.

Vivo V75 5G

Gücünü Qualcomm Snapdragon 480 yonga seti tarafından alan Vivo modeli 5G bağlantısına sahip olarak karşımıza çıkacak. Bununla birlikte 6GB ve 8GB RAM olmak üzere iki farklı varyant barındıracak. Cihazın 8GB RAM içeren versiyonu Geekbench tekli çekirdek testinde 524 ve çoklu çekirdek testinde ise 1754 puana ulaşmayı başardı.

Cihazın fiyatına, renk seçeneklerine ya da çıkış tarihine dair bir bilgi bulunmasa da Hindistan’ın BIS sertifikası üzerinde görüntülendiği bilgisine sahibiz. Bu da cihazın en önce Hindistan’da satışa çıkacağını ve bunun da yakın zamanda gerçekleşeceğini bizlere anlatıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu