OnePlus

OnePlus’ın Yeni Telefon Soğutucusu OnePlus Ace 2 İle Gelecek

OnePlus’ın yeni amiral gemisi olması beklenilen OnePlus Ace 2 telefonunun yanında yeni 27W soğutucu da piyasaya sürülecek.

OnePlus’ın Şubat ayında Çin’de OnePlus Ace 2 amiral gemisini duyurması bekleniyor. Bazı söylentilere göre ise Ace 2’nin Şubat ayında küresel pazarda da bulunması için OnePlus 11R 5G olarak yeniden markalaştırılmış şekilde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sayılı günler sonra tanıtılması beklenen telefonun performansının birinci sınıf kalmasını sağlamak için telefonun yanında yeni ve gelişmiş telefon soğutucuyu da piyasaya sürecek.

Yeni soğutucu tasarım yönünden daha önceki modeli olan 18W soğutucu ile aynı gibi gözüküyor. Soğutma fanı OnePlus’ın klasik kırmızı rengi ve beyaz renk ile birlikte kendisini gösteriyor. Maksimum 27W soğutma kapasitesine sahip olan soğutucunun yoğun kullanım sırasında bile ısı dağılımını önemli ölçüde azalttığı ve telefonun daha serin tutması hedefleniyor.

OnePlus Soğutucu

OnePlus yeni soğutucu için Yuanshen ile ortaklık kuruyor. Bu ortaklık sonucu soğutucunun farklı renk seçenekleri ile lansman esnasında piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Henüz fiyatlandırılması yönünde bir açıklama gelmedi ancak eski model 29 Dolar civarında piyasaya sürüldüğü düşünülürse bu fiyatın biraz üstünde olmasını bekleyebiliriz.

OnePlus Ace 2 hakkında daha önce sızdırılan teknik özelliklerine bakmak gerekirse Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisi ile güçlendiriliyor. 8 GB, 12GB ve 16GB LPDDR5 Ram ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB UFS 3.1 dahili depolama seçenekleri ile kutusundan çıkacak. Cihazda 100W kablolu hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

İlginizi Çekebilir: OnePlus 11 İle Güncellemeye Doyacaksınız

OnePlus Ace 2 akıllı telefonunda 12 megapiksel özçekim kamerası ve arka tarafında 50 megapiksel Optik Görüntü Sabitleme destekli ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lensi ve 2 megapiksel telefoto lensi bulunan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu